Objavte sviežosť a energiu leta s našimi výživovými doplnkami!

V lete je dôležité mať na pamäti, že je potrebné dodržiavať vyváženú stravu a dostatok tekutín. Avšak niektoré výživové doplnky môžu byť v lete špeciálne užitočné na podporu zdravia a pohody.

Tu je niekoľko vhodných výživových doplnkov, ktoré môžete zvážiť:

 

Vitamín C: Pocitte sa žiarivo s našimi vitamínovými doplnkami obsahujúcimi bohaté zásoby vitamínu C. Tento dôležitý antioxidant podporuje imunitný systém, chráni pred voľnými radikálmi a dodáva vám potrebnú energiu na aktívne strávenie slnečných dní.

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.biovitalife.sk/user/shop/big/565_life-spirit-cesoramin-01--1.png?63c92677

 

         HerbaDoctor Vitamín-C Tablety 1000 MG 100ks                                    Tekutý lipozomálny Life Spirit Cesoramin vitamín C 500 ml

 

 

 

Elektrolyty: Udržujte svoje telo hydratované a elektrolytovú rovnováhu v poriadku s našimi špeciálnymi elektrolytovými doplnkami. S obsahom dôležitých minerálov, ako je draslík, sodík a horčík, budete mať silu a vitalitu na celodenné aktivity a zábavu na pláži.

https://cdn.myshoptet.com/usr/www.biovitalife.sk/user/shop/big/565_life-spirit-cesoramin-01--1.png?63c92677
Omega-3 mastné kyseliny: Doprajte svojmu srdcu a mozgu výživový dar s našimi omega-3 mastnými kyselinami. Tieto zázračné živiny majú protizápalové účinky a podporujú zdravie mozgu a srdca, čím vám umožnia naplno si užívať letné radosti.
 

 

       Prisma Natural Omega-3 kapsule z mäkkej želatíny 90 ks                         Marathontime Omega 3 Mäkké Želatínové Kapsuly 60ks

 

Probiotiká: Udržte si zdravé trávenie a pohodu s našimi probiotickými doplnkami. Podporujú zdravú črevnú flóru, zlepšujú trávenie a posilňujú váš imunitný systém, aby ste sa mohli plne sústrediť na každú letnú aktivitu.

 

      Life Spirit Lactogas kapsulový doplnok stravy 30 ks                             Zane Hellas Immune Premium mäkká želatínová kapsula 60 ks

 

Antioxidanty: Chránite svoje telo pred poškodením voľnými radikálmi s našimi antioxidantovými doplnkami. Vitamín E, vitamín A, selén a ďalšie dôležité látky vám poskytnú ochranu pred škodlivými účinkami slnečného žiarenia a dodajú vám zářivú pleť.Vychutnajte si slnko, teplo a všetky nezabudnuteľné chvíle tohto leta s našimi špeciálnymi výživovými doplnkami. Prečítajte si viac o našich produktoch na našej webovej stránke alebo navštívte náš obchod. Nech vás leto sprevádza s plnou vitalitou a pohodou!

 

      HerbaDoctor Botanik Kapsula So Zinkom a Selénom 30ks                    HerbaDoctor Vitamín-E Mäkké Želatínové Kapsuly 60ks

Späť do obchodu