Vernostný systém v Biovitalife: Staňte sa naším verným zákazníkom!

Zľavy a akcie sú všade, kam sa pozriete. Je ich už tak veľa, že je ťažké udržať si prehľad, kedy nakupujete výhodne a koľko vlastne ušetríte. V Biovitalife sme preto pre vás pripravili vernostný systém, s ktorým svoj prehľad o ušetrených peniazoch nestratíte.

zlavy-biovitalife-sk

Krása a zdravie za výnimočné ceny

Investujte do svojho zdravia a starostlivosti o seba! Aj tu platí, že najdôležitejšia je pravidelnosť a konzistentnosť. Pravidelným nákupom však neprospievate len svojmu zdraviu, ale aj svojej peňaženke. Čím viac nákupov spravíte, tým viac ušetríte. Naozaj?

Ako funguje náš vernostný systém? 

Vernostný systém má tri úrovne. Podľa dosiahnutej úrovne sa odvíja aj výška zľavy na váš nasledujúci nákup. Nakupovať môžete, samozrejme, svojím tempom, jednotlivé sumy za nákupy sa sčítavajú. Keď dosiahnete ďalšiu úroveň, výška zľavy sa vám automaticky zvýši. 

Opakovanými nákupmi k vernostnej zľave

Dosiahli ste prvú vernostnú úroveň? Výborne! Odteraz nakupujete so zľavou až do dosiahnutia ďalšej vernostnej úrovne. Zľava sa vám automaticky započítava do ceny nákupu (vrátane DPH) a vypočítava sa zo zaplatených objednávok za posledných 12 mesiacov. 

Aké zľavy môžete získať? 

Vernostnú úroveň dosiahnete, ak budete mať za posledných 12 mesiacov hodnotu predchádzajúcich nákupov vyššiu ako danú úroveň.

  • Bronzová úroveň

Nákupy dokopy za 60 eur vám prinesú zľavu 5 %. 

  • Strieborná úroveň

Nákupy spolu za 120 eur vám prinesú zľavu 8 %.

  • Zlatá úroveň

Nákupy dokopy za 200 eur vám prinesú zľavu 12 %.

 

Zľavnené ceny produktov uvidíte, keď sa prihlásite do svojho používateľského účtu na našom e-shope. Užite si nákupy s Biovitalife! Dúfame, že sa vám náš vernostný program zapáči a poviete o ňom aj svojim známym. 

Späť do obchodu