Gomba DR. mleté 7 hubové zmesi plus flavoidy 100 g

Kód: GDR001
Novinka
Značka: Gomba DR.
45,95 €
Skladom

Sedem silných zložiek, ktoré posilňujú a navzájom si pomáhajú pri účinku a integrácii do nášho tela.

Detailné informácie

Doprava zdarma
Doprava zdarma
nad 50€ a odoslanie do 48 hodín
Vernostný program
Vernostný program
zľava až do výšky 12%
Množstevná zľava
Množstevná zľava
šetrite nákupom výhodných balení

Podrobný popis

Sedem silných zložiek, ktoré posilňujú a navzájom si pomáhajú pri účinku a integrácii do nášho tela.

 

Obsah

10 g Lesklokôrovka obyčajná, 10 g Koralovec ježovitý, 10 g bio Hliva kotúčová, 10 g prášok z Hlivy ustricovej, 10 g huba Shiitake, 10 g Trúdnikovec pestrý, 10 g Trsovnica lupeňovitá, 10 g prášok z modrého hrozna, 10 g prášok z rakytníka, 10 g prášok z Aronie prunifolie. Huby posilňujú a navzájom si pomáhajú pri pôsobení a integrácii do nášho tela.

 

Fyziologické účinky Aronií prunifolií

Podľa ľudového liečiteľstva treba zdôrazniť jej vysoko účinný protizápalový a profylakticky účinokPlody arónie obsahujú trikrát viac antioxidantov ako čučoriedky, ktoré sú považované za mimoriadne zdravé. Pravidelná konzumácia drobnej fialovej bobule môže predchádzať ateroskleróze, priaznivo pôsobí na obehový systém a srdce atď.


Fyziologické účinky rakytníka

Dokáže zohrať úlohu pri prekonávaní takmer všetkých chorôb, chráni cievy, srdce, napomáha tvorbe červených krviniek, posilňuje imunitný systém a môže pomôcť pri prevencii rakoviny. Rakytník obsahuje 14 druhov vitamínov.


Fyziologické účinky modrého hrozna

Hrozno je bohaté na zdravé zložky, bohaté na vitamíny A, B, E a C, ako aj stopové prvky a minerály ako draslík, železo, fosfor, vápnik, horčík, jód, chlór a arzén. Resveratrol, silný antioxidant nachádzajúci sa v šupke modrého hrozna, možno úspešne použiť na prevenciu rozvoja srdcových chorôb a rakoviny.

 


Odporúčanie na konzumáciu

1-2 čajové lyžičky zmesy uvaríme v 2 dl vody a pijeme ako čaj.

 

Balenie

100 g

 

Dodatočné parametre

Kategória: Čínske huby
Hmotnosť: 0.32 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: